Zoeken naar frituur huren

frituur huren
 
Mobiele frituur Rijkevorsel Den Eetwagon: frietkraam, frietwagen, snacks.
Denkt u dat een mobiele frituur wel iets zou kunnen zijn voor uw feestje? Neem dan vandaag nog contact op met Den Eetwagon in Rijkevorsel en wij helpen u meteen verder. Betaalbaar voor iedereen. U organiseert binnenkort een evenement of feest? Denk dan zeker eens na over het huren van ons frietkraam. Uw gasten zullen dit zeker kunnen waarderen, dat garanderen wij u. Wij willen het onze klanten makkelijk maken. Daarom hanteren wij eenvoudige formules. U kiest voor een beperkt of uitgebreid aanbod en u geeft het aantal personen door en wij doen de rest. Bekijk zeker onze fotogalerij. Zo kunt u zien op wat voor evenementen wij al terug te vinden waren. En u kunt meteen ontdekken wat wij allemaal in de aanbieding hebben. Klantenvriendelijkheid op zijn best. 99% tevreden klanten. De mening van onze klanten is voor ons zeer belangrijk. Wij houden dan ook rekening met hun bevindingen. Bovendien bieden wij onze diensten steeds met de glimlach aan.
Home.
Bij De Snelle Snack kunt u een mobiele frituur met personeel huren, wij zorgen voor overheerlijke frieten en snacks op locatie. Wij zijn zeer centraal gelegen en kunnen bijna elke provincie bedienen. Onze thuislocatie is Poederlee, Lille. Op een door u gewenste locatie en tijdstip komt onze mobiele frituur en verzorgt het eten voor alle gasten.
Vanlierop verhuurservice.
Deze accessoires kan u bij ons huren.: Suikerspinmachine deze is binnenkort in assortiment. Klik op het item voor meer informatie en fotos. Tevens indien u pech heeft onderweg met uw voertuig of gedepanneerd dient te worden kunnen wij u deze service bieden via vl-takelen en berging.
Frietmobiel huren Izegem Mobiele frituur huren Frietkot aan huis bestellen Frituur op uw feest.
Frituur op uw feest biedt u een ruime keuze aan heerlijke snacks, frituur en traiteurhapjes, en lekkere verse frieten in een puntzakje met een brede selectie aan sausen en gerechten. Bekijk onze uitgebreide menu's' en vraag ons snel om een vrijblijvende prijsofferte!
Frit-uurtje mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten.
contacteer ons: 0475/89 16 43. Frit-uurtje mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten. Wie zijn wij? Verse Belgische frietjes, voor al uw feestjes of party's.' Start 1 juli 1992. Al vroeg wisten we dat dit ons verdere leven zou bepalen.
Mobiele frituren Bossuwe.
Om onze foodtruck te huren heb je enkel een stroomaansluiting 20A/220V nodig. Verder hoef je je geen zorgen te maken. We got this! Aanvragen en reservaties voor de mobiele frituur starten vanaf 50 volwassenen exclusief kinderen. Indien jouw aanvraag zich buiten de straal van 20km rond Kortrijk bevindt, behouden we het recht om de minimum capaciteit op te trekken naar 65 personen. Goede afspraken maken goede feesten! Binnen de straal van 20 km rondom Kortrijk wordt een vast bedrag aangerekend van. Boven de 40 km rekenen we een supplement aan van 060, per kilometer. Dit omvat verplaatsing, huur, onderhoud en gasverbruik van de frituur. Ons team contacteert jullie steeds 1u op voorhand om de mobiele frituur te komen installeren. Zo kunnen we 1u na aankomst onze deuren openen en de gasten meteen laten genieten van ons mobiel Bossuwé verhaal! Al onze formules omvatten bediening in de mobiele frituur. Wensen jullie ook graag bediening aan tafel? We horen het graag! 700, per persoon. 2 uur à volonté. Frieten met verschillende sauzen. Keuze uit 2 snacks: frikandel, viandel. 850, per persoon. 2 uur à volonté. Frieten met verschillende sauzen. Keuze uit 4 snacks: frikandel, viandel, kaaskroket, barbecue brochette. 1000, per persoon.
Party Snacks Mobiele Frituur.
welkom Welkom op onze site. Party Snacks mobiele frituurwagens, een grandioos idee voor al je feesten, fuiven, beurzen, evenementen, braderies. Wij verzorgen al je feestjes met verse belgische friet en verschillende snacks. Ook hamburgers, diverse broodjes en onze heerlijke desserten zijn te verkrijgen.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Feestsnacks frietwagen: de lekkerste friet op jouw feest! Ben jij op zoek naar een frietwagen voor een feest, borrel of ander evenement? Bij Feestsnacks zit je goed! Wij bereiden de lekkerste verse Belgische friet en snacks voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mobiele frituur maken we graag jouw feest in België of Nederland compleet. Frietwagen op locatie met verse Belgische friet en een grote glimlach! Mobiele frietkraam huren voor een feest, borrel, evenement of festival? Kies voor verse, overheerlijke Belgische friet en ga voor een mobiele frietwagen van Feestsnacks. In onze mobiele frituur bereiden wij de lekkerste snacks en patat. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen.
De mobiele frituur en de huurwetgeving immo proxio.
Ook hier is er sprake van diversiteit: de uitbater kan eigenaar zijn van het gebouw met daarin een frituur aanwezig, de uitbater kan huurder zijn van dergelijk gebouw, een mobiele frituur kan een standplaats hebben op het openbaar domein, etc.
Home Beste Frietjes Mobiele frituur.
Beste Frietjes Mobiele frituur Skip to content. Beste Frietjes Mobiele frituur. De beste frietjes in echte puntzakken! Verhuur mobiele frituur en snackwagens, met personeel, voor uw feest en evenement. Reserveer nu: 0475 56 50 54. Hapjes Ontdek onze lekkere hapjes. Perfect gekruide kipsatés Reuze bitterballen. De enige echte Kwekkelboom Lucifers. Kippenstick met pikante punt Kaassticks. Stick gevuld met romige kaas Mini loempia's.' Knapperige loempia's' geserveerd met pikante saus Twister. Hapje in filodeeg met scampi en groentjes Bami. Frituurhapje gevuld met noedels Garnaalballetjes. Balletjes gevuld met heerlijke garnalen. Kippeboutjes Heerlijk gebakken in de oven Mini Pizza's' Knapperige loempias geserveerd met pikante saus Ovenpasteitjes Diverse pasteitjes. Menu's' Op bord of in een puntzak.

Contacteer ons